Seriestart 1. divisjon. Registrer deg selv under SportsAdmin. Betaling.

19.05.2016, kl: 21:50.

Da er det like før serien starter. Førstkommende lørdag og søndag braker det løs med hjemmekamper mot Ulleren. Kampene begynner kl. 11 lørdag og 12 søndag og det er meldt godt vær. Både første og andrelaget for herrer skal i aksjon. Vi vil derfor oppfordre medlemmer og andre til å møte opp for å heie fram våre og samtidig ta del i god underholdning.

Oppsettet for kampene er lagt ut under ”Hva skjer?” Vi har som mål at kampresultatene også vi bli referert der.

Klubben er pålagt å registrere alle medlemmer i Norges Idrettsforbunds elektroniske arkiver. Vi vil sterkt anmode medlemmene om å legge seg inn selv. Det vil lette vårt arbeid og det vil sikre at alle opplysninger blir korrekt registrert. Du som leser dette bør med det aller første gå inn i NIF under SportsAdmin og legge inn dine data. Du bør også formidle dette til andre medlemmer, eventuelt hjelpe dem med prosessen. Det er ikke vanskelig, men noen kan ha et negativt forhold til data og da er det en viss mulighet for dette blir fortrengt.

Hønefoss Tennisklubb er en solid klubb, med betydelige verdier i klubbhus og uteområder. Vi har god økonomistyring, men må betjene lån og faste utgifter. Det er derfor helt nødvendig at alle medlemmer betaler kontingent i rett tid og at de betaler for bruk av hallen. Det er lett å lure seg til en time ekstra i hallen når lyset står på og ingen andre er der. Jeg har selv tøyd grensene og her er det ikke snakk om millimetermåling, men grensene er der og må respekteres. Nok moral for denne gang. Kom dere ut i sola og spill tennis!

Hønefoss 19.mai

Leder Terje Valholm