Ni år og tennismester

23.10.2009, kl: 22:11.

Årets Kartverksmesterskap på Hønefoss gikk av stablene med åtte påmeldte spillere. Yngste deltager var Andreja Petrovic, ni år og regnet som en av Norges beste spillere i sin klasse. Fra Kartverket deltok Magnar Danielsen, Lars Bockmann og Kurt Brinch.

Arrangementet var lagt opp som et seriespill hvor alle møter alle og hver kamp ble spilt over seks game.

Etter vel halvspilt serie måtte arrangementet avbrytes på grunn av regn og det ble besluttet å fortsette spillet i tennishallen. Siden banekapasiteten ble redusert fra fire til to baner måtte arrangenentet gjøres om fra singlespill til doublespill og følgende lag ble trukket:

Kampen mellom lag 1 og lag 2 endte med 5-2 seier til Magnar Danielsen/Vladimir Petrovic. Disse gikk da videre til finalespill.

Kampen mellom lag 3 og lag 4 endte med 5-2 seier til Andreja Petrovic/Kurt Brinch som også gikk til finalen.

I finalen mellom Magnar Danielsen/Vladimir Petrovic og Andreja Petrovic/Kurt Brinch ble resultatet 5-2 seier til Andreja Petrovic/Kurt Brinch.

Andreja Petrovic f. 01.02.00 (9år) i Stavanger

Andreja går i 4. trinn på Eikli skole, på fritiden er han aktivt deltagende i tennis hvor han trener opp til 4-5 ganger pr uke. Han har deltatt i noen turneringer for 12-årsklassen i tennis. I august/sept 2009 kom han seg til finalespill i Mjøndalen.