Hønefoss Tennisklubb

Hønefoss tennisklubb er en av Norges eldste klubber og feiret i 2004 100-års jubileum. HTK disponerer et av landets flotteste tennisanlegg som ligger i Hovsmarka, ved siden av Ringerikshallen. Tennisanlegget består av en tennishall med to baner. Banedekket i hallen ble lagt nytt i september 2017, og dette er av samme type som i Australian Open. Utendørs har vi fire grusbaner og en minitennisbane med ballvegg. Minitennisbanen er åpen for alle, og det er bare å komme og spille!

2 baner innendørs

Miljøet i klubben er veldig godt, og det er medlemmer i alle aldre. Vi har mange aktive spillere, både juniorer, seniorer og pensjonister. Pensjonistene spiller tennis både tirsdag og fredag gjennom hele året fra kl 10.00 til 12.00, og juniorene har sine egne gratistimer på fredager, lørdager og søndager. I tillegg arrangerer klubben mange sosiale aktiviteter i løpet av året, og både regionale og nasjonale turneringer.

HTK har tenniskurs med oppstart både høst og vinter. Vi har voksenkurs og juniorkurs delt inn etter alder og nivå. Kursdeltagerne trenes av erfarne trenere. Målet vårt er at du trives på tennisbanen og utvikler deg teknisk, fysisk og mentalt. Trenerne har også stor fokus på sosial trivsel, lek og moro. Tennis skal være gøy og inspirerende, og treningen skal imøtekomme dine ønsker og behov!

Har du lyst til å begynne med tennis, er det lurt å melde seg inn i klubben. Da kan du spille gratis på alle grusbanene ute. For å kunne spille inne i hallen i perioden september til april, kan man enten bestille en fast time i uka, eller man kan spille på «strøtimer» ved å kjøpe en pollett for lys på Mix kiosken i Hønegata. I tillegg kan man kjøpe nøkkel til banene/tennishallen hos Hølen Elektriske i Hønegata.

Vi i Hønefoss Tennisklubb ønsker deg hjertelig velkommen!