Juleturnering. Priser og endring av treningstid. Sportsmanship

15.12.2015, kl: 7:10.

Vi skal også denne julen arrangere en juleturnering og dato er satt til 30. desember. Regine og Terje i styret har hovedansvar for arrangementet og ber om at de som ønsker å delta melder seg på til en av oss eller andre i styret eller til trener Pål-Eirik. Når vi ser hvem som har meldt seg på deler vi evt. inn i klasser og kommer tilbake med klokkeslett.

Opplysninger fra styremøtet den 01.12.15 (priser gjeldende fra 01.01.16):

  1. Nøkler for medlemmer til hall og utebaner fås fortsatt kjøpt hos Hølen Elektriske, kr 300 (kostpris).
  2. Polletter til leie av innebaner; kr 200 pr time. De kjøpes på MIX Ullerål. Merk at en først kan booke bane 4 dager i forveien.
  3. Søndagsturneringen koster fortsatt kr 100 for alle medlemmer. Ikke-medlemmer betaler kr 250. Det er en endring på tid. Senior trener fra kl. 10-14, junior fra kl. 14-17.

Referatet fra styremøtet blir hengt opp på oppslagstavla i hallen.

 

Til slutt vil jeg presentere noen perspektiver på tampen av 2015.

Klubbens medlemmer er en gruppe bestående av ulike individer. Noen er mer profilerte enn andre, noen sliter med å få det til og tenker i sitt stille at det går tung. Noen slutter og andre starter opp som nybegynnere eller restarter etter å ha vært ute av det en tid.

Styret har som målsetning at alle skal føle seg velkommen i klubben og at vi ved å øve tennisferdigheter skal ha det morsomt. Vi konkurrerer mot hverandre og er dermed med på å gjøre hverandre gode.

Konkurransens rammer er ”sportsmanship”. Dette defineres som; fair play, respekt for motstander, høflighet eller rett og slett å behandle andre som du selv ønsker å bli behandlet.

Vi forventer sportsmanship i holdning fra våre medlemmer . Da er vi med på å gjøre hverandre gode. Jeg mener også at dette er en balansert holdning som kan være nyttig i konkurranse. Når fair play kommer naturlig vil det regulere psykologiske prosesser på en god og fordelaktig måte. Det blir da lettere å holde fokus på spillets gang og egne sportslige selvreguleringer.

 

Med dette tennisens evangelium ønsker jeg alle en riktig god jul.

 

15.12.2015
Terje Valholm