Grasrotandelen

15.11.2009, kl: 14:56.

Siden lanseringen av Grasrotandelen 1. mars 2009, har én av fire spillere i Norsk Tipping tilknyttet seg en grasrotmottaker. Så langt har dette generert over 150 millioner kroner til frivillige lag og foreninger. Norsk Tipping estimerer at ytterligere 200 millioner kan finne veien til lag og foreninger i løpet av 2009.

Hvis medlemmene våre registrerer klubben vår som Grasrot mottaker vil klubben tjene litt hver gang du spiller på Norsk Tipping. Våre naboklubber har tjent flere titalls tusen kr. på dette!! Er du bruker av noen av Norsk tippings tilbud, kan du hjelpe klubben ved å registrere klubben som din grasrotmottaker.

Svar på enkelte vanlige spørsmål:

Hva er grasrotandelen? Grasrotandelen er en ordning som vil gjøre det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi en andel på inntil 5 prosent av innsatsbeløpet direkte til en lokal organisasjon

Går dette ut over premien min? Nei. Grasrotandelen vil ikke påvirke din eventuelle premie.

Hvordan er det mulig at Grasrotandelen ikke går ut over premiebeløpet eller innsatsen min?

Grasrotandelen beregnes av spillerens innsatsbeløp.  Det går ikke utover spillerens innsats eller premie. Gjennom Grasrotandelen er spilleren med på å bestemme hva en del av Norsk Tippings overskudd skal gå til.

Hvordan knytter jeg meg til min forening som grasrotgiver?

Det kan gjøres direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på internett, på mobilen eller på spillterminalene. Da søker du opp mottakeren du vil støtte og aktiverer den som grasrotmottaker av innsatsen din.

grasrot

klikk på grafikk over for flere spørsmål og svar i forbindese med grasrotandelen.