Anja Zlovic

15.02.2016, kl: 7:00.

Så er det Anjas tur til å intervjues. Hun er en meget hyggelig jente og svarer så utfyllende at annen presentasjon ikke er nødvendig. Her er hennes svar.

Anja

Anja

Navn?
Anja Zlović – Udundzić
Alder?
16 år.
Hva gjør du når du ikke spiller tennis?
Når jeg ikke spiller tennis bruker jeg mesteparten av tiden på å lære meg Spansk ☺ Andre ting jeg liker å gjøre er blant annet å høre på musikk, drive med skolearbeid, lesing og ande fysiske aktiviteter, sånn som f.eks. løping. Jeg driver også med sang og dans.
Alder da du startet å spille tennis?
Jeg var ca. 6 år og 5 måneder gammel.
Hva/hvem fikk deg til å begynne med tennis?
Det som fikk meg til å begynne med tennis var den gangen vi var på hjemøya Brac i Kroatia, og siden det stedet har mange tennisbaner (24), var det ikke vanskelig å bli kjent med tennis og dermed begynne å spille.
Hva er ditt mål som tennis-spiller?
Jeg trives veldig godt med å spille tennis, men jeg setter meg ikke særlig noen høye mål og forventninger som f.eks. proff tennisspiller. Jeg spiller tennis mest for å trives og ha det gøy.
Hvordan motiverer du deg selv når du spiller?
Når jeg spiller motiverer jeg meg selv ved å tenke at jeg skal spille mitt beste, uansett om jeg vinner eller taper. Jeg pleier også å ikke tenke så mye på det som har skjedd, men heller det som kommer til å skje.
Hva bør du trene mere på?
Jeg bør definitivt trene mer på serve, volley og slice. En annen ting som jeg også må forbedre er hvordan jeg spiller i kamper, fordi jeg blir fort stressa og veldig irritert hvis jeg slår feil, noe som jeg overhodet ikke blir på trening, altså det psykiske.
Hva gleder du deg til når du skal spille?
Det jeg gleder meg mest til er å se motstander sliten etter å ha løpt frem og tilbake, og det beste som kan skje da er og plutselig slå en vinner. 
Hvem er din favorittspiller(e)?
Min favorittspiller er Ana Ivanović, men jeg liker også Serena og Venus Williams, Daniela Hantuchová, Garbiñe Muguruza, Novak Djoković, Gaël Monfils og Jo-Wilfried Tsonga.